søndag 15. april 2012

To bursdagsbarn i dag :)


I dag var det to bursdagsbarn vi skulle feire. Eller... Barn og barn.. Nå blir vel min bestemor fornøyd tenker jeg, he he he!!!
Minipropellen her i huset og min bestemor ble feiret sammen i dag. 


Da fikk vi hele den ene tantefamilien min (utenom ei kusine som jobbe i Spania), bestemor og bestefar og min bror på besøk. Så vi ble12 stykker totalt. 
Men det var folksomt nok det altså, he he! Klager ikke!! :p


Vi hadde bløtkake med pisket krem, bringebærsyltetøy og bananskiver, neste lag var pisket krem med vendt i vaniljekrem. Krem på sidene og på toppen sammen med bringebær, jordbær, druer og blåbær.


Her er et lite oversiktsbilde over det vi hadde. Som dere kanskje skjønner så hadde vi kakeglade folk på besøk i dag, hi hi!! 


Av tilbehør til vaflene hadde vi rømme, setersmør, brunost, bringebærsyltetøy og hjemmelaget jordbærsyltetøy (takk tante!)
Og så hadde vi et fat med frukt og bær. Det var egentlig bringebær også, men de ble spist opp av minipropellen før gjestene kom, he he!!


Var masse vafler og så og si alle ble spist opp! Noe jeg egentlig ikke ble overrasket over ;)
Oppskrift til vaflene la jeg HER.


Min kusine har melk og eggeallergi så min tante tok denne gangen med seg allergivennlige kaker som hun også kunne ha. Jeg har normalt laget selv, men siden formen ikke har vært helt på topp så var det veldig greit å bare spørre om de kunne ta med selv i dag.

Nå har gjestene dratt, kakene har begynt å synke litt så nå skal vi snart grille.
Da blir det koteletter og pølser. Og av tilbehør skal vi ha blandt annet hjemmelaget soppstuing. Så jeg må bare komme meg på kjøkkenet igjen jeg! :)

Ha en alldeles fortreffelig søndag i solskinnet :D

tirsdag 10. april 2012

Holdt på å gå amok i dag!!

 Bilde lånt fra fb-siden deres. 

I dag var snuppa og jeg i byen en tur og da måtte vi jo selvfølgelig innom  No 1. Dumt, dumt, veeeeldig dumt av meg!!!

De hadde fått inn sååååå mye kule kjøkkenting med cupcakes på!! Masse kopper, fat, bestikk, servietter, krukker, bilder, you name it!!!

Jeg hadde ikke med kamera da, så fikk ikke spurt om å ta bilder av den kroken, men anbefaler å ta en tur innom butikken altså!
Det kommer ikke frem på noen nettsider hvor mye fint de har der altså.. Helt utrolig!! :) :)

Hadde det ikke vært for at parkeringen løp ut så hadde jeg nok blitt en del fattigere ja.. Men det hadde jo vært verdt det, he he he!! ;)

onsdag 4. april 2012

Hvor mange egg kan man ha, mon tro...


I kveld skulle dilledallemannen finne påskeeggene på loftet. Noe som ikke var like lett mtp hvor mange esker som står der oppe.. Sukk!
X-antall esker kombinert med dårlig tid gav dårlige resultater. 

Men.... Jeg SKULLE ha påskeeggene jeg! Så mini og jeg dro på loftet og jaggu fant vi ikke eggene! Slå den! :) 
Så... Hvert år glemmer jeg hvor jeg legger eggene etter påsken er over og hvert år handler jeg nye.
I år handlet jeg tre nye egg mens mamma og stefar kom med hvert sitt egg til ungene. Det i tillegg til de eggene jeg fant på loftet i dag. Kan ikke klage på antallet i alle fall! :p



Det var en lite mister som ville hjelpe mammaen med å fylle det største egget. Kan ikke skjønne det? He he!



Som takk for hjelpen fikk han to nonstop i sitt lille egg. Og han var stooorfornøyd! Han fikk også lekt sjørøver med hadde "lapp på øyet", he he he!!!


Her har han gjemt noe til natten.. Noen som kan se hva han nettopp hadde spist? Fnis..



Her er det største egget vårt fylt til randen med all slags snop. Og det er ikke plass til resten som ligger i skuffene. Blir kjekt å gå på vekten etter påsken er over, he he he!!

Men det verste er jo at jeg er sikker på at det ligger flere egg rundt om i huset som jeg ikke husker.. Så nå har jeg laget en liten plass på loftet til alle påskeeggene som skal ligge der SAMLET! 
Likevel er jeg sikker på at et og et annet egg kommer til å snike seg inn i stuen etterhvert, he he he!!! 

Håper alle får en riktig så fin påske!! :D 

tirsdag 3. april 2012

Litt påskepynt har ankommet


Da har det kommet litt påskepynt i stuen her også smått om senn :) 
Ungene har hengt opp litt egg på bjørkeris som vi plukket for lenge siden.


Vi hadde besøk på søndag og de kom med denne fine buketten :) Jeg blir alltid så glad for friske blomster så de står selvfølgelig midt på bordet!


Før snuppa dro på påskeferie var hun ute og plukket gåsunger til meg. De satt jeg i det ene glasset jeg kjøpte på det siste loppemarkedet. Syntes de kom godt frem der :) 

Vi har mer påskepynt en dette altså, he he! Men det har ikke blitt satt ordentlig på plass enda ;) 
Men dette var dagens pynt i alle fall :)