tirsdag 31. juli 2012

Sjekk den kule bursdagsgaven!!!

Bilde lånt av Flust.no

Denne brødristeren, i hvit, fikk jeg av min tante og familien til bursdagen min nå nylig.
Og jeg må jo si det er fantasisk det å kunne stå på kjøkkenet og lage mat/kaker og ha musikk! Jeg har jo hatt musikk via mob og dataen tidligere, men nå slipper jeg jo det knotet! He he he!! 

Merket er OBH Nordica og det er radiofunksjon på den. Det er også flere forskjellige funksjoner for selve brødristeren, men de har jeg ikke satt meg inn i enda, he he!!

Endelig kunne vi få vekk den gamle brødristeren som vi har hatt i altfor mange år og denne her kan vi jo faktisk ha stående på kjøkkenbenken! Syntes den var absolutt stilig nok til det, hihihi!!




fredag 27. juli 2012

Mett, mett og atter mett!!




I dag var det min tur til å lage middag. Etter måneder hvor mannen har laget middag og stått for det meste av kokkeleringen så var jeg i form nok til både handling og matlaging :)

Jeg fikk en fantastisk god oppskrift av Nr.13  og jeg angrer ikke, for å si det sånn. Steike for en god saus, mm!! Den kommer til å bli laget mange ganger i dette huset!

Jeg stekte kyllingfileter på vanlig måte og krydret med det som falt inn i hodet mitt :) Smørdampet brokkoli og blomkål, kokte ris og lagde sausen.

* 2 dl fløte
* 1 dl utblandet hønsebuljong
Kok dette opp.

* Ha i en ts sennep
* 2 ss soyaolje
* Salt
* Pepper
* 2 ts maizenna som er utrørt i litt vann.
* Ha oppi skjært sopp og paprika
Kok opp på nytt

Dette ble mmmm så godt!! Det ble litt rester igjen av grønnsakene, risen og sausen. Tror jaggu jeg må prøve å presse det ned før noen andre spiser det, he he he!!

Nå begynner So you think you can dance så får slå på tven! Ha en god helg alle sammen!! :)
Og pst, jeg har ikke glemt at jeg skal poste inn sommerbilder og litt diverse nyinnkjøp. Har bare ikke fått tiden enda ;)


fredag 20. juli 2012

Har ikke avslørt noe her enda, ops!


Fremover er det ikke bare blomster og pynt i huset som kommer til å komme her inne.....
For i november øker familien fra fire til fem! :) :) :) 

Nå er prosjekt alle ungene skal få nye soverom-og alle rommene skal pusse opp. Så mannen i huset får litt å gjøre fremover kan man si, he he!! 
Jeg har nemlig bestemt at alle rommene skal stå klare FØR jeg føder. Og jeg er 23 uker denne uken, så vi får bare henge i, he he he!!

Det kommer også til å komme før, underveis og etter-bilder. Men jeg skal prøve å ikke bare ha en barne/babyinteriørblogg altså ;) Går jo an å gjøre litt annet også, he he!!

Happy helg alle sammen!!! :) 

søndag 15. juli 2012

Et lite livstegn :)

Hei hei! :)

Nå er det lenge siden jeg har vært her inne og skam meg for det! Det har vært en del som har skjedd den siste tiden og da har jeg dessverre ikke prioritert denne bloggen.

Men nå burde det blir en slutt på det! :) Har flere bilder som skal redigeres som jeg skal legge inn, så jeg lover å ta meg selv i nakken og bli flinkere ;)

I mellomtiden håper jeg folkene har det bra og nyter sommeren, uansett hva slags vær man måtte ha! :)

Klem :)