lørdag 23. februar 2013

Boligmessa 2013


I dag har ei venninne og jeg vært på boligmessa sammen med de yngste våre. 
Som alle vet så er det kanskje ikke det smarteste å gå med dypvogner på sike arrangementer, men det  var i grunn ikke så problem i dag. For siden hun har tvillingvogn så turde ikke folk noe annet enn å flytte seg. Etter de hadde stirret seg i hjel først, vel og merke.

Jeg husket at jeg var litt småskuffa i fjor, så jeg hadde litt høyere forhåpninger i år faktisk. Vel, det skulle jeg ikke hatt.. Det var ikke særlig mye å skrive hjem om. Dessverre. 

De standene jeg likte best var noen som solgte PVC-gjerder og levegger. Geeeenialt!! Helt vedlikeholdsfritt og 30 års garanti. Jeg kunne tenkt meg å fått vekk hekken vi har rundt tomta her og heller satt opp et hvitt gjerde. Prismessig var det på linje med tregjerder og de må man jo vedlikeholde. Hvem gidder vel og orker vel det? Men det er jo ikke noe som blir prioritert nå.. Lov å drømme om lottogevinst ;)



Og så likte jeg godt en annen stand som solgte vedlikeholdsfrie sprosser i PVC. Eneste som ikke var helt topp var at han kunne ikke gi et prisforslag what so ever.. Jeg forklarte størrelsen på vinduene bare for å få en ca-ca-caaaaaaaa pris. Men det fikk jeg ikke. De måtte komme hjem til oss for å ta mål og så gi oss prisforslag. Liker ikke sånne løsninger jeg altså, må ærlig innrømme det..

Pølsesmann fra Valdres var det også der :) En særdeles hyggelig mann som gav meg smaksprøver på forskjellige pølser, mmmm!! I fjor på messa kunne jeg jo ikke smake siden jeg var gravid, men det tok jeg igjen nå, heheh!! 
Der kjøpte jeg 1 rødvinspølse, 1 elgpølse og 1 mørk mårrpølse. Fantastisk GODT!!! :D 

De hadde også forskjellige foredrag og da vi satt oss ned for å spise hadde de foredrag om varmepumper.
Tror bildet taler for seg... ;)



Den italienske standen som var der i fjor var der i år også. Men bankkortet var ikke lagt på plass i går så jeg gikk på messe uten kort og med veldig få kontanter.. Så det ble verken italiensk skinke, pølse eller ost på oss :( Snufs...
Her er det en annen italiensk stand som var der. Luktet skikkelig stinkende oster, heheh!
 

Vi spiste på samme greia som i fjor, men i år var det ikke mye å skryte av... Den marinerte kyllingen, som vi fikk beskjed om skulle være varm, var ikke varm. Vi sendte den ene tilbake da den var helt kald.. Og når vi fikk en tilbake igjen var de bare lunka.. Men da var vi så sultne at vi gav blanke... Jeg var den eneste som spiste opp den oljete baguetten, som på plakaten het SANDWICH.... Ikke bra... 
Og panna cottaen var heller ikke mye å skryte av. Skuffelse.. 
Var bedre mat i fjor.




Vi kom derimot hjem med noe mer enn bare brosjyrer da! :) Fikk handlet to lyslykter i forskjellige størrelser. Kremt, har jo ingen lykter fra føøøør av, men ;) Disse er i blank sølv og det har jeg ikke, hehehhe!! Og til 100 kr så er ikke det den største utgiften ;)


Etter å ha gått på speil-is i fra hallen og bort til bilene og faktisk overlevd...., så var det å lempe vognene inn i bilen igjen og komme seg videre : 
Var en traktor som holdt på å strø i det vi kjørte ut, men det var jo way too late. Ingen som hadde strødd da vi kom til messa og det var 1 time etter de åpnet.. Så å begynne med strøingen flere timer etter åpningen er for dårlig. 
Vi så flere som holdt på å falle, inkludert oss selv. Ikke bra, ikke bra...


Men likevel så gleder jeg meg til neste år :p Er jo en tradisjon det å gå på denne messa, tross alt ;) 
Neste år skal jeg i alle fall sjekke før jeg drar at bankkortet er lagt på plass i veska! For da har jeg planer om italiensk pølse!! Mmmm!!! :D 




2 kommentarer:

  1. Var på boligmessa i fjor og ble skuffet. Det beste var at man kunne parkere ungene og de storkosa seg i lekekroken. Ellers var det meste sett på 30 minutter så ungene ble sure for at vi hentet dem for tidlig. Spørs om vi gidder å dra i år. I forfjor var det veldig bra!

    SvarSlett
  2. Enig, så enig. Håper bare ikke neste år blir enda større skuffelse :/
    Jeg hadde ikke de andre ungene med meg så jeg var ikke inne på lekerommet. Men i fjor var det jo hoppeslott inne i den delen av hallen som bordene var.
    Virket mindre i år?
    Haddde jeg skulle betalt meg inn så hadde jeg absolutt ikke følt jeg hadde fått igjen for det, så greit med gratisbilletter ;)

    SvarSlett