lørdag 3. mars 2012

Bilder fra interiørmessen i dag.


I dag var ei venninne og jeg på interiørmessen. Det var så som så, helt greit i grunn, men ikke noe juhuuu-swong over det. Jeg følte det var mer spennende stands forrige gang jeg var der, men kanskje jeg bare husker feil ;) 

Gave og interiøsbutikken Entre` hadde stand og jeg ble såååå glad!! Det er jo så mye lekkert der at jeg dåner, he he!! Har brukt noen penger i denne butikken ja, he he!!!
De har ikke hjemmesiden, men de har side på facebook og den finner du HERBordet og 8 stoler kostet 54 500 kr (noe sånn) og hadde jo passet sååååå godt inn i stuen her! Men... Tror det hadde vært en stykk dilledallemann som ikke hadde vært så fornøyd hvis jeg hadde kommet hjem med det, he he!! Hadde jeg vært millionær skulle jeg heller ha tatt det med hjem!! ;) Det var også en italiensk oste og pølsestand. De hadde også store fat med oliven og andre grønnsaker og alt så jo sååå lekkert ut!! Til tross for at jeg ikke liker oliven!! :O
Tror firmaet het Torino, uten at jeg tør si det 100 % sikkert. De snakket i alle fall ikke norsk, men italiensk, he he! Og noe tålig engelsk ;) Men koselig koselige folk! :) 


Jeg kjøpte disse fire pølsene til dilledallemannen. Og han ble veldig fornøyd da jeg kom hjem med de :) 
Det som blir interesant er å finne ut hvilken pølse som er hva for det er ikke merket og alle se like ut, he he!!!

Bilde fra Memira.no

Jeg satt meg også opp på konsultasjonstime hos Memira. Jeg har lyst å kvitte meg med linsene, men vet ikke helt om jeg tør ta den laserkorrigeringen.. :/ Syntes det ser litt skummelt ut..
Men nå er det i alle fall bare en konsultasjon og sjekk av synet. De hadde messetilbud, gratis konsultasjon mot normalt 500 kr. Og så var det ei jeg gikk på skole med som jobber der fant jeg ut og da var det litt mindre skummelt med en gang :) 


Vi har snakket om, dvs dilledallemannen har snakket mer om det enn meg da, om å ha markiser på stuesiden. Nå har vi innvendige persienner og det er verken fint eller praktisk når man har unger i hus.
Bildet over her er markiser som jeg fikk et godt tilbud fra Markisemannen som vi skal snakke om i kveld.


Et annet alternativ er jo screenline. De går jo rett ned langs vinduet og det er jo enda flere fordeler med den en markisene. Det var heller ikke mye forskjell i pris på de i forhold til markisene. 

                                       

Uten mat og drikke... Første pausen vi tok så fant vi oss en pølsebit. Merklig hvor sulten man kan plutselig bli når man er på messe! :) 
Og spisebilder legger jeg IKKE ut, ha ha ha!!! Alle vet hvordan det er med matbiter mellom tennene på spisebilder. No good, noooo good :p

Etter pausen hørte vi litt på sinnasnekkeren som holdt foredrag om hvordan bytte vinduer. Men det var så mye folk at jeg ikke fikk tatt noe bilder og vi hørte ikke noe særlig så da gikk vi bare.


Da vi var ferdige med runde nummer to oppdaget vi plutselig en av byens restauranser, Le Monde, inni hallen! :O De hadde laget til en liten restaurant og på menyen hadde de nuggets. Vi var ikke sene å be da vi så det, he he!

Etter denne matpausen hørte vi litt på foredrag om leiekontrakten som man får fra Huseierenes landsforbund. Verken venninnen min eller jeg har boliger vi leier ut så jeg vet ikke helt hvorfor vi hørte på det. Tror det var en kombinasjon av at det var stoler der, vi var litt slitne og vi ikke helt visste hva vi skulle gjøre, he he!!!

Så nå sitter, kremt ligger, jeg på sofaen og skal se gjennom alle de andre brosjyrene jeg tok med meg hjem :) Koooooser meg, hihihihi!!!

Og så vil jeg presisere at jeg ikke har mottatt noe for å skrive om de firmaene jeg har skrevet spesielt om. Jeg har kun mottatt brosjyrer da dette er firmaer som har produkter jeg er på jakt etter. 
Bildene har jeg også fått tillatelse til å legge ut på bloggen. 
4 kommentarer:

 1. Takk for titten. Spennende å se. :)

  Takk for at du ville være med i Løv lotteriet mitt. Da ligger lodd nr. 132 i potten til deg.

  Fortsatt god helg, og lykke til fra Huldra :)

  SvarSlett
 2. Spennende!! :)

  Var ikke så mange bilder jeg fikk tatt da. Var utrolig mye folk og da var det ikke like lett å ta noen bilder ;)

  God helg til deg også! :)

  SvarSlett
 3. Hei :) ta en titt innom bloggen min ;)

  SvarSlett
 4. Hei Ege! ÅÅÅÅÅH jippi!!!!!!!!!!! Jeg som aldri vinner noe som helst!!! Så fantastisk gøy!!!! :D :D :D :D
  Tusen takk!!! :) :) :) :)

  SvarSlett