tirsdag 28. februar 2012

Boligmessen 2012


Til helgen er det årets boligmesse her i Kristiansand. Og den skal selvfølgelig jeg på! :)
Hadde tenkt å ha mannen også med på den, men han må dessverre jobbe. Så da blir det å ha med ei venninne i steden for. Men det blir absolutt så kjekt atte!! :) 


Jeg må jo si det er litt "morsomt" at de velger et bilde fra skjærgården i forbindelse med messen her nede. For det er et stykke fra skjærgården inn til Gimlehallen der messen skal være, he he!!!


Jeg er så heldig at jeg har en mann som er over gjennomsnittet interessert i interiør og oppussing :) I alle fall til å være mann, he he!!!
Så det er ikke få ganger han har kommet med noen glimrende og lure ideer altså! :) Og når vi to er på ferie så er det som regel ting til huset vi kommer hjem med, ikke klær og andre ting som egentlig er normalt å komme hjem med, he he he!!!!

Blir spennende å se om vi får noen ideer på boligmessen i alle fall! Har ikke vært på den før, så aner ikke hva vi kan vente oss, men så på utstillerene og det var jo en del kjekt der da! :) 


4 kommentarer:

 1. Så morro med boligmesse. Kunne tenkt meg å besøkt noe slikt jeg også. Regener med at det er mye artig på flis og parkett fronten der. Og hvis man drømmer om å bygge hus så har jeg også hørt at dette er stedet og besøke.
  Du får fortelle litt om hvordan det var ;)
  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Kos deg på boligmesse!
  Alltid noe inspirasjon å ta med seg der :)

  SvarSlett
 3. Hei høpp!!

  Gøy du vil være med på min lille gi vekk:)Masse lykke til!!

  Kos deg på messen,har vært på det en gang,gøy!!

  Nyt uken:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 4. Bettum Villa: Du skal ikke se bort i fra at det kommer noen bilder i fra messen nei! :)
  Ja, gulv skal i alle fall kikke nøye etter, for vi skal legge nytt gulv i kjellerstuen nemlig, så der må vi finne på noe lurt ;)
  Klem tilbake! :)

  MacMatre: Det skal jeg gjøre! :) Elsker slike tilstelninger hvor man kan få inspirasjon! Og endelig ikke bare på tv, he he!!

  Hobbyvimsa: Tusen takk! :) Blir spennende å se hvordan det går, hihi!!
  Gleder meg til messen ja! :) Tror det ryker noen timer der ;)
  Ha en flott uke du også! :)

  SvarSlett